Facebook Български English

Поръчайте

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 

За весели празници с вкусни домашни баници имаме следното СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за Вас, валидно до 19.12.2018 г. включително:


На крайна цена от 10 (десет) лева ние ще Ви изпратим 5 (пет) броя опаковки (5 х 400 g) от нашите истински точени кори – класик, пълнозърнести или комбинация от тях, като цената включва разхода за куриер – СПИДИ и КОЛЕДЕН ПОДАРЪК – още една опаковка от нашите истински точени кори, съобразено с Вашите предпочитания.

Плащането е с наложен платеж при получаване, като пратката ще получите в посочен удобен за Вас офис на СПИДИ в цялата страна. Информация за адреси/номера на офисите на СПИДИ може да намерите на https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

 

С оглед предпразничната натовареност на куриерската фирма, поръчки ще приемаме до 19.12.2018 г. (сряда) включително.

 

Как да направите Вашата поръчка:


За да направите Вашата поръчка, моля на e-mail office@bitas.bg или чрез формата за контакт по-долу да потвърдите следното:

 

1. Име и фамилия на получателя;

2. E-mail на получателя;

3. Мобилен телефонен номер на получателя;

4. Вид продукт/комбинация от продукти, който желаете да получите;

5. Адреса/номер на предпочитания от Вас офис на СПИДИ за получаване.

 

От наша страна на Вашия e-mail ще потвърдим допълнително дати на изпращане/получаване, с което ще гарантираме за Вас получаване на максимално пресни продукти, произведени в деня на изпращането им.


 

Предимствата за Вас са следните:

 

1. Получавате максимално свежи продукти директно от нас – ние изпращаме продуктите в деня на тяхното производство – Вие ги получавате на следващия ден. Ние съобразяваме деня на изпращане с нашия работен график и този на СПИДИ за обслужване на Вашия регион в страната.

2. Цената за Вас остава непроменена – разходът за куриер е включен в крайната цена, която заплащате при получаване – 10 (десет) лева за 5 (пет) броя опаковки Х 400g от нашите истински точени кори.

3.  Може да поръчате комбинация от двата вида истински точени кори, препечени на сач с марка „БИТАС” – класик или пълнозърнести, като цената остава непроменена – 10 (десет) лева за 5 (пет) броя опаковки Х 400g!

 

 

Декларация за защита на лични данни:


Моля да имате предвид следното:

Изпращайки ни Вашата поръчка, Вие доброволно ни предоставяте Ваши лични данни и по-конкретно Вашите имена, телефонен номер и адрес на електронната Ви поща.

 

Ние декларираме, че Вашите имена, телефонен номер и адрес на електронната Ви поща ще се използват единствено и само за обработка на информацията касаеща поръчката и по-точно приемането, потвърждението, номера и изпълнението на същата! Вашите имена и телефонният Ви номер ще бъдат предоставени и използвани от куриера СПИДИ АД, с който имаме сключен договор, за да получите SMS с номера на Вашата пратка и информация за движението на същата.

 

Допълнителна информация:


При необходимост от допълнителна информация, моля не се колебайте и веднага ни пишете на e-mail office@bitas.bg или чрез формата за контакт по-долу.

 

В очакване на Вашите поръчки оставаме с уважение,

Екипът на БИТАС ЕООД

Контакти

БИТАС ЕООД
ЕИК 131355573
Производствена база:

2050 гр. Ихтиман; Индустриална зона бул. Димитър Попов 38; e-mail: office@bitas.bg

Facebook