Facebook Български English

Мармаладки

Мармаладки

Необходими продукти:

 

1 пакет Точени кори „Битас“, препечени на сач

450 гр шипков мармалад

100 гр натрошени орехи

Олио за намазване на корите

Пудра захар за поръсване

 

Начин на приготвяне:

 

Оставете корите на стайна температура за 1 час преди приготвяне на мармаладките.

Вземете кора и я намажете равномерно с олио, след което и с 1/3 от мармалада.

Поръсете с натрошени орехи и завийте на стегнато руло. Повторете същото и с останалите две кори. Всяко от рулата нарежете на парчета с ширина 4 см.

Подредете ги с мармалада нагоре в тава, застлана с хартия за печене,

и намажете всяко съвсем фино с олио.

Изпечете в предварително загрята на 170 градуса фурна до светло златисто.

Оставете мармаладките да изстинат леко, поръсете с пудра захар и поднесете.

 

Насладете се!

 

За да научавате първи нашите най-нови рецепти, харесайте страницата ни във Фейсбук.

Контакти

БИТАС ЕООД
ЕИК 131355573
Производствена база:

2050 гр. Ихтиман; Индустриална зона бул. Димитър Попов 38; e-mail: office@bitas.bg

Facebook