Facebook Български English

Тиквеник елхичка

Тиквеник елхичка

Необходими продукти:

 

1 пакет Точени кори “БИТАС”, препечени на сач

1 кг настъргана тиква

2 ч.ч. захар

1 ч.ч. олио

1 ч.л. канела

1 ч.ч. орехи

Пудра захар за поръсване

 

Начин на приготвяне: 

 

Разбъркайте тиквата със захарта, олиото и канелата. Намажете всяка от корите фино с олио,

разпределете отгоре 1/3 от плънката и завийте на руло.

Отрежете 5 см от края на едно от рулата и го отделете. Останалите рула разполовете.

Вижте нагледно как да оформите елхичката във видеото тук.

 

За да научавате първи нашите най-нови рецепти, харесайте страницата ни във Фейсбук.

Контакти

БИТАС ЕООД
ЕИК 131355573
Производствена база:

2050 гр. Ихтиман; Индустриална зона бул. Димитър Попов 38; e-mail: office@bitas.bg

Facebook