Facebook Български English

"Елхички" с тиква и ябълка

Тази рецепта е част от съвместната ни инициатива с CherryBakery.eu - #5БанициДоКоледа. Опитайте я и Вие за още празнично настроение на Вашата коледна или новогодишна трапеза! 

 

Необходими продукти: 

 

1 пакет Точени кори „БИТАС“, препечени на сач, класик – 400 гр

650 гр обелена и почистена от семената тиква

400 гр ябълки (3 средно големи, обелени и почистени от семките)

140 гр захар

100 гр натрошени орехи

шепа стафиди (по желание) 

2 ч.л. канела

олио за намазване на корите (~100 мл) 

пудра захар за поръсване

 

За начина на приготвяне и оформяне на елхичките, моля посетете рецептата на CherryBakery.eu ТУК.

 

Желаем Ви сладки празници! :) 

Контакти

БИТАС ЕООД
ЕИК 131355573
Производствена база:

2050 гр. Ихтиман; Индустриална зона бул. Димитър Попов 38; e-mail: office@bitas.bg

Facebook