Facebook Български English

Ихтимански пълнозърнест зелник

Ихтимански пълнозърнест зелник

Сочен зелник по ихтимански, приготвен с праз лук, орехи и нашите Пълнозърнести точени кори. Рецептата е част от съвместната ни инициатива с CherryBakery.eu - #5БанициДоКоледа и е чудесна за предстоящите празници. Насладете й се! 

 

Необходими продукти 

/за тава с диаметър 28 см/:


1 пакет Пълнозърнести Точени кори „БИТАС“, препечени на сач, 400 гр

800 гр почистен праз лук

50 гр натрошени орехи

по желание: 100 гр сирене /може да се пропусне за постен вариант/

1 ч.л. червен пипер

сол на вкус

олио за намазване на корите (около 1/2 ч.ч.) + още 1 с.л. за задушаване на праз лука

 

За начина на приготвяне и оформяне моля посетете пълната рецепта на CherryBakery.eu ТУК. 

 

 

 

 

Контакти

БИТАС ЕООД
ЕИК 131355573
Производствена база:

2050 гр. Ихтиман; Индустриална зона бул. Димитър Попов 38; e-mail: office@bitas.bg

Facebook