English
 
Уважаеми Клиенти,

В тази секция бих желал да Ви запозная с Трите Основни Принципа в нашата работа, в които безусловно вярваме, последователно спазваме и така дългосрочно градим нашия успех

Принцип 1:                   Постоянно Високо Качество
 
Дългосрочни партньорски взаимоотношения - в нашите продукти влагаме суровини с Постоянно Високо Качество. Цената на суровината е важна, но не е определяща при избор на доставчик - внимателно подбираме и дългосрочно коректно работим с български партньори, гарантиращи производство и доставка на суровини с Постоянно Високо Качество. Това помага и на нас да произвеждаме продукти с Постоянно Високо Качество. Всички влагани суровини са нагледно и точно описани върху етикетите - държим на това - нашите Клиенти трябва да са максимално точно и коректно информирани.
„Технология в Традицията" - това е нашето мото. Внедрихме модерна технология и произвеждаме Истински Качествени Продукти с постоянно електронно контролиране на зададените параметри на всеки етап от производствения процес.
Съвременната ни производствена поточна линия включва автоматично замесване на тестото, последователно 6-степенно истинско разточване на кората с последващи процеси на опъване, отпускане и изрязване.
Следва внимателно сваляне на корите и препичането им върху загряти полусферични кръгли сачове с последващи процеси на охлаждане, рехидратиране, сгъване и пакетиране в защитна атмосфера, представляваща контролиран микс от природните газове азот и въглероден двуокис.
Отборна работа - Постоянно усъвършенстваме нашите умения. Екипът ни е отговорен и сплотен. С висок професионализъм обсъждаме и приемаме всяка нова идея, с което постоянно усъвършенстваме и производствените процеси.
 
Принцип 2:                   Качество на Достъпна Цена
 
„Технология в Традицията" - Продуктите ни са Традиционни и Истински. Не претендираме за някаква измислена или заблуждаваща Потребителя уникалност -  просто следваме традиционна технология, базирана на процесите, които всеки от нас използва при направа на истински точени кори в домашни условия - замесване, разточване, опъване, препичане.

Затова искаме продуктите ни да са достъпни за все повече наши клиенти. Стремим се цените ни да са коректни, като следваме тенденциите на пазара и промяната на цените на използваните суровини, материали, енергия и т.н. Крайната продажна цена на витрината се определя от търговеца, на което ние не можем да влияем. 
 
Принцип 3:                   Лоялният Клиент е Този, който създава успеха
 
Купувам отново и отново - не разчитаме на скоростно налагане на пазара и бърза възвръщаемост. Клиентът е този, който сравнява, преценява, решава и избира, а за това е нужно време.
Опитвайки нашите продукти веднъж, искаме Вие да останете доволни и с хубави впечатления.

Ние гарантираме, че няма да Ви подведем, когато Вие решите да опитате отново.
 
И накрая - моля Ви, пишете ни и споделяйте Вашите впечатления! Всяко Ваше мнение е изключително важно за нас - ще се вслушаме!
 
Гарантирам Ви!
 
Бисер Тасев
Собственик и управител
БИТАС ЕООД


Copyright © 2009-2018 , Bitas.bg
created by Boky Solutions