English
БИТАС НАТУРАЛНИ ТОЧЕНИ КОРИ ПРЕПЕЧЕНИ НА САЧ 400g

БИТАС НАТУРАЛНИ ТОЧЕНИ КОРИ ПРЕПЕЧЕНИ НА САЧ 400g


НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ - БЕЗ КОНСЕРВАНТИ!

3 бр. обли кори в опаковка от 400гр. Трайност 30 дни при температура +1+8 С, пакетирани в защитна газова среда.
Истински разточени и дърпани кори, обли, леко препечени на сач, произведени по съвременна технология, идеални за приготвянето на традиционна българска НАЛОЖЕНА баница.

Начини на употреба:
За НАЛОЖЕНА баница "БИТАС":
Накъсайте корите на едри парчета според размера на тавата и намазвайте всяко парче с четка с тънък слой разтопено масло или олио преди налагането му в тавата. Намажете тавата с олио и наложете на дъното парче от кората. Разлейте равномерен тънък слой от предварително приготвената плънка и наложете друго парче от корите. След това отново разлейте плънка, покрийте с кора и така до изчерпване на плънката, като трябва да завършите "покрива" с цяло парче кора. Печете при температура 200-220 градуса до получаване на златисто кафява коричка. След иваждане от фурната напръскайте горещата баница леко с вода и покрийте с кърпа за 10-15 минути. ДОБЪР АПЕТИТ!

За ВИТА баница "БИТАС" (препоръчителен диаметър на тавата около 30 см.):

След изваждане от хладилника, темперирайте пакета с кори "БИТАС" на стайна температура поне за един час. След отваряне на пакета, разделете всяка обла кора на две еднакви половини. Нанесете с четка тънък слой разтопено масло или олио, нанесете слой от предварително приготвената плънка и навийте на руло по дългата страна. Така приготвеното руло навийте във формата на охлюв в предварително намазана с олио кръгла тава. Печете при температура 200-220 градуса до получаване на златисто-кафява коричка. След изваждане от фурната напръскайте веднага горещата баница леко с вода и завийте с кърпа за 10-15 минути. ДОБЪР АПЕТИТ!Copyright © 2009-2017 , Bitas.bg
created by Boky Solutions