Facebook Български English

Поръчайте

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 

 

Постоянно получаваме Ваши запитвания и сигнали относно това, че не намирате редовно нашите продукти в търговската мрежа в цялата страна. Ето защо предлагаме Система за директни доставки, с която искаме да достигнем директно до всеки от Вас.

 

Предложението ни е следното: 

 

На крайна цена от 16 (шестнадесет) лева ние ще Ви изпратим 4 (четири) броя опаковки (4 х 400 g) от нашите точени кори - класик или пълнозърнести, като в тази цена е включен и разходът за куриер - СПИДИ. Плащането е с наложен платеж при получаване, като пратката ще получите в посочен удобен за Вас офис на СПИДИ в цялата страна. Информация за адреси/номера на офисите на СПИДИ може да намерите на 

 https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

 

 

Как да направите Вашата поръчка:

 

За да направите Вашата поръчка, моля на e-mail office@bitas.bg или чрез формата за контакт по-долу да потвърдите следното:

 

1. Име и фамилия на получателя;

2. E-mail на получателя;

3. Мобилен телефонен номер на получателя;

4. Вид продукт/комбинация от продукти, който желаете да получите;

5. Адреса/номер на предпочитания от Вас офис на СПИДИ за получаване.

 

От наша страна на Вашия e-mail ще потвърдим допълнително дати на изпращане/получаване, с което ще гарантираме за Вас получаване на максимално пресни продукти, произведени в деня на изпращането им.

 

 

Предимствата за Вас са следните:

 

1. Получавате максимално свежи продукти директно от нас – ние изпращаме продуктите в деня на тяхното производство – Вие ги получавате на следващия ден. Ние съобразяваме деня на изпращане с нашия работен график и този на СПИДИ за обслужване на Вашия регион в страната.

2.  Разходът за куриер е включен в крайната цена, която заплащате при получаване - 16 лв за 4 (четири) броя опаковки Х 400 g от нашите истински точени кори. 

3.  Може да поръчате комбинация от двата вида истински точени кори, препечени на сач с марка „БИТАС” – класик или пълнозърнести, като цената остава непроменена – 16 (четиринадесет) лева за 4 (четири) броя опаковки Х 400 g!

 

Декларация за защита на лични данни:

 

Моля да имате предвид следното:

Изпращайки ни Вашата поръчка, Вие доброволно ни предоставяте Ваши лични данни и по-конкретно Вашите имена, телефонен номер и адрес на електронната Ви поща.

 

Ние декларираме, че Вашите имена, телефонен номер и адрес на електронната Ви поща ще се използват единствено и само за обработка на информацията касаеща поръчката и по-точно приемането, потвърждението, номера и изпълнението на същата! Вашите имена и телефонният Ви номер ще бъдат предоставени и използвани от куриера СПИДИ АД, с който имаме сключен договор, за да получите SMS с номера на Вашата пратка и информация за движението на същата.

 

Допълнителна информация:

 

При необходимост от допълнителна информация, моля не се колебайте и веднага ни пишете на e-mail office@bitas.bg или чрез формата за контакт по-долу.

 

В очакване на Вашите поръчки оставаме с уважение,

Екипът на БИТАС ЕООД

 

Контакти

БИТАС ЕООД
ЕИК 131355573
Производствена база:

2050 гр. Ихтиман; Индустриална зона бул. Димитър Попов 38; e-mail: office@bitas.bg

Facebook