Facebook Български English

Принципите ни

 

Уважаеми Клиенти,


В тази секция бих желал да Ви запозная с Трите Основни Принципа в нашата работа, в които безусловно вярваме, последователно спазваме и така дългосрочно градим нашия успех.

 

Принцип 1: Постоянно Високо Качество

 

Дългосрочни партньорски взаимоотношения - в нашите продукти влагаме суровини с Постоянно Високо Качество. Цената на суровината е важна, но не е определяща при избор на доставчик - внимателно подбираме и дългосрочно коректно работим с български партньори, гарантиращи производство и доставка на суровини с Постоянно Високо Качество. Това помага и на нас да произвеждаме продукти с Постоянно Високо Качество. Всички влагани суровини са нагледно и точно описани върху етикетите - държим на това - нашите Клиенти трябва да са максимално точно и коректно информирани.


„Технология в Традицията" - това е нашето мото. Внедрихме модерна технология и произвеждаме истински качествени продукти с постоянно електронно контролиране на зададените параметри на всеки етап от производствения процес.
Съвременната ни производствена поточна линия включва автоматично замесване на тестото, последователно 6-степенно истинско разточване на кората с последващи процеси на опъване, отпускане и изрязване.
Следва внимателно сваляне на корите и препичането им върху загряти полусферични сачове с последващи процеси на охлаждане, рехидратиране, сгъване и пакетиране в защитна атмосфера, представляваща контролиран микс от атмосферните газове азот и въглероден двуокис.

 

Отборна работа - Постоянно усъвършенстваме нашите умения. Екипът ни е отговорен и сплотен. С висок професионализъм обсъждаме и приемаме всяка нова идея, с което постоянно усъвършенстваме и производствените процеси.

 

Принцип 2: Качество на Достъпна Цена

 

„Технология в Традицията" - Продуктите ни са традиционни и истински. Не претендираме за някаква измислена или заблуждаваща Потребителя уникалност - просто следваме традиционна технология, базирана на процесите, които всеки от нас използва при направа на истински точени кори в домашни условия - замесване, разточване, опъване, препичане.
Затова искаме продуктите ни да са достъпни за все повече наши клиенти. Стремим се цените ни да са коректни, като следваме тенденциите на пазара и промяната на цените на използваните суровини, материали, енергия и т.н. Крайната продажна цена на витрината се определя от търговеца, на което ние не можем да влияем.

 

Принцип 3: Лоялният Клиент е Този, който създава успеха

 

Купувам отново и отново - не разчитаме на скоростно налагане на пазара и бърза възвръщаемост. Клиентът е този, който сравнява, преценява, решава и избира, а за това е нужно време.
Опитвайки нашите продукти веднъж, искаме Вие да останете доволни и с хубави впечатления.
Ние гарантираме, че няма да Ви подведем, когато Вие решите да опитате отново.

И накрая - моля Ви, пишете ни и споделяйте Вашите впечатления! Всяко Ваше мнение е изключително важно за нас - ще се вслушаме!

 

Гарантирам Ви!

Бисер Тасев
Собственик и управител
БИТАС ЕООД

Контакти

БИТАС ЕООД
ЕИК 131355573
Производствена база:

2050 гр. Ихтиман; Индустриална зона бул. Димитър Попов 38; e-mail: office@bitas.bg

Facebook