Необходими продукти:
1 пакет Точени кори “БИТАС”, препечени на сач
1 кг настъргана тиква
2 ч.ч. захар
1 ч.ч. олио
1 ч.л. канела
1 ч.ч. орехи
Пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне:
Разбъркайте тиквата със захарта, олиото и канелата. Намажете всяка от корите фино с олио,
разпределете отгоре 1/3 от плънката и завийте на руло.
Отрежете 5 см от края на едно от рулата и го отделете. Останалите рула разполовете.
Вижте нагледно как да оформите елхичката във видеото тук.
Вижте как можете да поръчате от нашите истински точени кори тук.
За да научавате първи нашите най-нови рецепти, харесайте страницата ни във Фейсбук.